Підтвердили свої знання та вміння студенти, що навчаються основам організації громадського харчування

Державна кваліфікаційна атестація учнів Сокирянського ВПУ   здійснюється за участю представників підприємств, установ, організацій-замовників підготовки робітничих кадрів.

Визначальна подія відбулась 23.12.2016 року для учнів групи №42, які успішно пройшли  державну  кваліфікаційну  атестацію на отримання дипломів за професією «Кухар; офіціант».

Викладачем спецдисциплін, Оксаною Іванівною Швець, організовано та створено всі відповідні умови для проведення державної кваліфікаційної атестації.

Очолила склад атестаційної комісії Світлана Петрівна Корчинська, голова правління Сокирянського  РайСТ, яка побажала майбутнім фахівцям подальшого успішного розвитку в обраній професії.

З наставницьким словом та з найкращими побажаннями до майбутніх випускників звернувся також директор Олександр Петрович Купчик.

Майстер виробничого навчання Таїсія Олександрівна Пилипчук пишається досягненнями своїх учнів, особливо відмінниками – Інною Крижановською та Юрієм Кравченко, знання яких належно були оцінені комісією, до складу якої ввійшли: заступник директора з НВР Сергій Броніславович Журавський, голова методоб’єднання торгівельно-технологічного відділу Олена Никодимівна Максимчук та старший майстер Валерій Іванович Кушнір.

Тож бажаємо учням та викладачам Сокирянського ВПУ подальших успіхів, нагород та тільки гарних відгуків!