ПЛАН ЗАХОДІВ з підготовки та відзначення у Сокирянському районі Дня Гідності та Свободи

 

 

ПЛАН  ЗАХОДІВ

з підготовки та відзначення у Сокирянському районі

Дня Гідності та Свободи

 

1. Провести в населених пунктах району урочисті заходи з ушанування пам’яті усіх загиблих під час масових акцій протесту у листопаді 2013 року – лютому 2014 року та антитерористичної операції на сході України, передбачивши вшанування пам’яті загиблих хвилиною мовчання та запаленням свічок.

 

  Відділи: культури райдержадміністрації; з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та  організаційної роботи апарату райдержадміністрації; виконавчий апарат районної ради; виконавчі комітети Сокирянської міської, сільських рад

20 – 21 листопада 2015 року

2. Провести на базі центральної районної бібліотеки інформаційно-просвітницький захід за участю керівників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування району, представників місцевих інститутів громадянського суспільства та учнівської молоді, присвячені історії боротьби українського народу за волю, незалежність та гідне життя.

 

  Відділи: культури райдержадміністрації; з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та  організаційної роботи апарату райдержадміністрації

20 листопада 2015 року

3. Оголосити загальнорайонну хвилину мовчання пам’яті загиблих учасників Революції Гідності та Антитерористичної операції.

 

  Відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю  та організаційної роботи апарату райдержадміністрації; редакції газет «Дністрові зорі», «Сокиряни – сім днів», ТРО «Сокиряни»

21 листопада 2015 року, 16.00

4. Звернутися до релігійних організацій району з проханням провести поминальні панахиди за загиблими учасниками Революції Гідності та Антитерористичної операції.

 

  Відділ культури райдержадміністрації

До 21 листопада 2015 року

5. Сприяти громадськості в організації заходів з відзначення Дня Гідності та Свободи.

 

  Відділи: культури райдержадміністрації; з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та  організаційної роботи апарату райдержадміністрації; виконавчі комітети Сокирянської міської, сільських рад

Листопад 2015 року

6. Організувати в загальноосвітніх навчальних закладах району, Сокирянському вищому професійному училищі, закладах культури проведення тематичних лекцій, уроків пам’яті, виховних годин, засідань за «круглим столом», спрямованих на висвітлення подій, що відбувалися під час масових акцій протесту у листопаді 2013 року – лютому 2014 року.

 

  Управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації; відділ культури райдержадміністрації; Сокирянське вище професійне училище

Листопад 2015 року

7. Забезпечити в бібліотеках району експрес виставки літератури та періодичних видань на тему «Навіки слава Україні, героям слава на віки!».

 

  Управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації; відділ культури райдержадміністрації

Листопад 2015 року

8. Покласти квіти  до могили Степана Загребельного – полеглого у боротьбі  за незалежність та територіальну цілісність України в ході антитерористичної операції.

 

  Управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації; відділ культури райдержадміністрації; відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю  та організаційної роботи апарату райдержадміністрації; виконавчий комітет Сокирянської міської ради

20 листопада 2015 року

9. Рекомендувати засобам масової інформації широко висвітлювати інформацію про заходи з підготовки та відзначення в районі Дня гідності та Свободи

 

  Відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю  та організаційної роботи апарату райдержадміністрації; редакції газет «Дністрові зорі», «Сокиряни – сім днів», ТРО «Сокиряни»

Листопад 2015 року

Керівник апарату

районної державної адміністрації

                                          

А.М.Серебрянська