Постійні комісії міської ради провели свої засідання

Зокрема, у міській раді 22 грудня, відбулись засідання постійних комісій з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту; з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва; з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту; постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

За участю секретаря міської ради Любові Степаненко, депутатів та керівників окремих структурних підрозділів розглянуто ряд важливих для життєдіяльності громади питань.

Зокрема, мова йшла про призначення директорів деяких комунальних закладів культури міської ради, затвердження Статуту громади у новій редакції та Стратегії розвитку громади до 2027 року, а також Програми щодо сприяння організації та виконання завдань територіальної оборони у громаді на 2022-2024 роки.

Розглянуто й питання щодо створення індустріального парку «Сокирянський» та затвердження його Концепції.

Йшлося й про Програму розвитку комунальної організації «Дирекція з обслуговування майна Сокирянської міської ради» на 2022-2024 роки, а також розширення переліку адміністративних послуг, які надаються через управління ЦНАП.

Особливу увагу приділено питанням, які стосуються внесення змін до міського бюджету на 2021 рік, а також бюджету Сокирянської територіальної громади на 2022 рік.

Відтак, розглянуті членами постійних комісій питання рекомендовано винести на розгляд чергової п’ятнадцятої сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання.