Пожежі на Сокирянщині

08.01.2021 року близько 22 год. На спецлінію «101» поступило повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Олексіївка. На пожежу було направлено одне відділення ДПРЧ-8 Управління ДСНС України у Чернівецькій області, МПК «Гвіздівці» та МПК «Романківці». По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце пожежі було встановлено, що об’єктом пожежі є житловий будинок. Орієнтовна площа пожежі на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів складала близько 150 м2. Спільними зусиллями рятувальникам вдалось локалізувати пожежу близько 23 годити та повністю ліквідувати близько 23 год. 30 хв. Наразі причина та збитки завдані пожежею встановлюються.

09.01.2021 року близько 21 год. 30 хв. На спецлінію «101» поступило повідомлення про пожежу в літній кухні зблокованій з житловим будинком с.Михалкове. На пожежу було направлено одне відділення ДПРЧ-8 Управління ДСНС України у Чернівецькій області, МПК «Ломаченці» та одне відділення ДПРП ДПРЧ-8 м.Новодністровськ. По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце пожежі було встановлено, що об’єктом пожежі є літня кухня зблокована з житловим будинком. Орієнтовна площа пожежі на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів складала близько 200 м2. Спільними зусиллями рятувальникам вдалось локалізувати пожежу близько 22 годити та повністю ліквідувати близько 23 год.  Наразі причина та збитки завдані пожежею встановлюються.

 

Начальник Сокирянського РС УДСНС

України у Чернівецькій області

підполковник служби ЦЗ                                                                                       Сергій СЕЛЕЗНЬОВ