Працює Міжвідомчий центр допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти

На виконання доручення Президента України від 02.09.2014 року на майданчику Служби безпеки створено Міжвідомчий центр допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти.

Зараз ведеться активна робота з уточнення бази даних зниклих, аби знайти і повернути додому кожного українця, який потрапив у полон або зник без вісти. Міжвідомчий центр працює спільно з волонтерами, громадськими активістами, незалежними журналістами.

Роботу Центру організовано з 9 до 18 години за адресою: м.Київ, вул.Ірининська, 4. Для звернень громадян відкрито цілодобову «гарячу лінію» call-центру за номерами 0800-501-482, 044-235-63-67 та електронну скриньку polonhelp@ssu.gov.ua

Крім того, заяви від громадян про полонених, заручників та зниклих безвісти осіб невідкладно приймаються в Управлінні СБУ в Чернівецькій області та в районних і міжрайонних відділах СБУ Буковини.

 

 

Прес-служба УСБУ в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

80 + = 89