Презентовано інтерактивний посібник для молоді
63570

Нещодавно в Україні презентовано практичний  інтерактивний посібник «Як створити кар’єрний центр?».

Посібник створено задля допомоги освітянам, фахівцям і фахівчиням молодіжних центрів та громадських організацій. Вони зможуть ефективно запроваджувати послуги кар’єрного консультування та засоби розвитку кар’єри.

Понад 300 освітян, молодіжних працівників та працівниць з усіх регіонів країни взяли участь в онлайн-презентації та ознайомилися з новим комплексним інструментом для кар’єрного розвитку молоді.

Завдяки посібнику фахівці та фахівчині зможуть:

  • дізнатися що таке кар’єра та скласти власне портфоліо кар’єрних послуг;
  • ознайомитися із досвідом існуючих проєктів та заходів для молоді;
  • сформувати концепцію власного кар’єрного центру;
  • опанувати сучасні методи та інструменти з кар’єрного консультування;
  • отримати практичні поради щодо роботи з молоддю, залучення роботодавців та інших стейкхолдерів.

Особливості посібника: інтерактивний та мультимедійний формат контенту, зручна навігація та швидкий доступ до матеріалів, поєднання теорії та практичних завдань для самостійного опрацювання.

Посібник містить 30 інструментів кар’єрного консультування і коучингу, посилання на актуальні проєкти та платформи з кар’єрного розвитку, а також шаблони для налагодження роботи кар’єрного центру.

Отримати посібник можна після заповнення форми на сайті.

Посібник запроваджено ГО «Центр Розвиток КСВ» та її платформою Сareer Hub в межах програми USAID «Мріємо та діємо» у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та Міністерством освіти та науки України.