Продовжуються роботи з упорядкування території кладовища в місті Сокиряни

За дорученням міського голови Василя Козака проводяться роботи з благоустрою території кладовища міста Сокиряни по вулиці Захисників України (біля приміщення РЕМу).

Раніше фахівці комунального підприємства «Сокиряни-благоустрій» Сокирянської міської ради розчистили територію кладовища від сухостою, порослі дерев, сухої трави, зрубаного гілля та побутового сміття. Також, із залученням спецтехніки, було видалено пеньки та коріння старих, видалених минулими роками, насаджень. Зібране сміття та відходи вивезено за межі кладовища.

Наразі розпочато роботи із впорядкування прилеглої території. Зокрема, здійснюється облаштування під’їзної доріжки, а також місця для стоянки транспортних засобів громадян, які відвідують кладовище. Благоустрій території здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету.

Окрім того, вирішується питання щодо розширення території кладовища. Зокрема, сьогодні перший заступник міського голови Іван Гангал спільно з директором комунального підприємства «Сокиряни-благоустрій» Василем Бучацьким та начальником відділу регулювання земельних відносин та екології Наталею Ожеван побували на об’єкті, оскільки збільшити територію планується в тій частині, де розташовані земельні ділянки громадян. Відтак, в ході зустрічі з власниками землі, які мають відповідні правоустановчі документи, досягнуто домовленості щодо надання їм рівноцінних ділянок в іншому місці того ж масиву.

Закликаємо жителів міста не викидати на території кладовища побутове сміття та відходи! Для цього є спеціально відведені місця!