Приклад варто брати з Гвіздівців!

Здається жодну людину не оминула біда, яка сталася на сході України. Зона антитерористичної операції перебуває нині на слуху та устах мільйонів наших співгромадян. Кожен намагається якимось чином підтримати мирних жителів та військових, які нині перебувають  в епіцентрі подій.

Позитивний в даному випадку приклад показала громада села Гвіздівці. З метою підтримки військовослужбовців буковинського краю, які знаходяться на сході нашої держави, активні жителі села організували збір коштів для закупівлі спецодягу та засобів захисту. За результатами проведення акції, всього за два дні, зібрано близько 45 тисяч гривень. За ці кошти планується придбати бронежилети та військові каски для гвіздівчан та жителів Сокирянщини, які перебувають на сході України.

За небайдужість, підтримку та активну участь в акції зі збору коштів хочу висловити слова щирої подяки активістам села Гвіздівці, які стали ініціаторами проведення цієї благородної справи, а також всім гвіздівчанам, яким небайдужа доля країни та її дітей.

Постійно діючі пункти зі збору коштів, продуктів харчування та речей першої необхідності для солдатів, які приймають участь в антитерористичній операції на сході України, працюють при сільських радах, а також в місті Сокиряни за адресою вул. Перемоги,3 магазин «Джулія». Всі бажаючі мають змогу перейняти позитивний приклад гвіздівчан та зробити свій внесок у підтримку жителів Сокирянщини, які виконують громадянський обов’язок, захищають територіальну цілісність нашої держави та  майбутнє наших дітей.

 

 

 Перший заступник голови

 районної державної адміністрації                                 Олексій Бойко

 

 

 

  1. Nina коментує:

    Povertaute xlopziv dodomy.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 14 = 19