ПРИПИСКА ГРОМАДЯН 2005 р.н. ДО ПРИЗОВНОЇ ДІЛЬНИЦІ ДНІСТРОВСЬКОГО РТЦК ТА СП
облік
  1. На підставі Закону України «Про військовий обов´язок і військову службу» з січня по березень 2022 року проводиться приписка до призовних дільниць Дністровського району Чернівецької області громадян 2005 року народження.
  2. Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2005 року включно, постійно або тимчасово проживають на території Дністровського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.
  3. Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці та які зареєстровані і проживають

– на території Кельменецької та Лівинецької територіальних громад, зобов’язані прибути за адресою смт. Кельменці, вулиця Чорновола 1, Дністровський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки;

– на території Хотинської об’єднаної територіальної громади, Рукшинської об’єднаної територіальної громади, Недобоївської об’єднаної територіальної громади, Клішківської об’єднаної територіальної громади та Мамалигської об’єднаної територіальної громади зобов’язані прибути за адресою м. Хотин вул. Незалежності, 32, перший відділ Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

– на території Сокирянської об’єднаної територіальної громади, Вашковецька об’єднаної територіальної громади зобов’язані прибути за адресою м. Сокиряни, вул. Центральна, 66, другий відділ Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

– на території об’єднаної територіальної громади м. Новодністровськ зобов’язані прибути за адресою м. Новодністровськ мікрорайон Сонячний, 1/1 КНП «Новодністровська міська поліклініка».

У визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою, маючи при собі документи, які посвідчують особу. Дату прибуття буде доведено додатково.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та його відділів.

Дністровський районний

територіальний центр

комплектування та соціальної підтримки