Призначено директора Сокирянського вищого професійного училища

31 травня, при Департаменті освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Сокирянського ВПУ. Підставою для рішення конкурсної комісії були заяви та відповідні протоколи рішень кандидатів.

Відповідно до наказу від 31.05.2021 р. № 50 Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА та ст.6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» директором Сокирянського вищого професійного училища терміном на 5 років призначено Івана Бужака.

В онлайн – режимі про призначення колектив поінформувала директор Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Людвіга Цуркан. Людвіга Павлівна побажала керівнику та колективу успіхів та процвітання, відзначивши, що професійно – технічний заклад Сокирянщини один з кращих на Буковині. Очільниця профільного департаменту також наголосила на всебічній підтримці з боку обласного керівництва у проєкті створення на базі Сокирянського ВПУ навчально – практичного центру.

Іван Бужак подякував за довіру та підтримку, зазначивши, що спільними зусиллями Сокирянське училище вийде на найвищий професійний рівень. Іван Миколайович також привітав усіх з Міжнародним днем захисту дітей, побажавши всім найціннішого – здоров’я!