Равлик знайшов нове місце для «дерибану» бюджетних грошей?
1454659180_snimok

Спливають дні – «сліпі» сокирянці так і не бачать змін,  про які звітує міський голова, а останній систематично вишукує нові «інвестиційні ями», впевнено вибудовуючи з райцентру «Нью- Васюки».

Минулого місяця на Інтернет-платформі публічних закупівель «ПРОЗОРРО» Сокирянською міською радою розміщено оголошення  про проведення тендеру на капітальний ремонт приміщень центру економічного зростання Сокирянської об’єднаної територіальної громади.   Вартість замовлених будівельних робіт складає 1 млн. 131 тис. 981 грн. Сума виділяється не мала, враховуючи і той факт, що нещодавно на зустрічі з медиками заступник міського голови Чорний озвучив інформацію, що міська рада має багато проблем, і тому змушені оптимізовувати видатки в усіх сферах:

Як з’ясувалось,  Центр,  лише на  ремонт якого виділяють майже 1,5 млн. коштів платників податків,  відкриють по вул. Княгині Ольги, в цокольному приміщенні багатоквартирного будинку №7 в місті Сокиряни. В тому самому приміщенні, де міська рада планувала розмістити міський Центр первинної медико-санітарної допомоги, і навіть вже почались будівельні роботи, однак після публікації у місцевих ЗМІ статті «У Сокирянах міська рада розпочала «топити» бюджетні кошти в будівництво ЦПМСД»,  яку можна перечитати за посиланням

У Сокирянах міська рада розпочала «топити» бюджетні кошти в будівництво ЦПМСД

їх швидко звернули.

На нашу думку, тоді журналісти,  надавши розголосу початку будівництва, попередили грандіозне відмивання бюджетних коштів. Втім, через певний час сокирянські посадовці придумали нову аферу. Чомусь ніхто не сумнівається, що тендер на будівництво Центру  економічного зростання Сокирянської об’єднаної територіальної громади виграє та сама фірма,  яка вже приступала до робіт.

Які послуги надаватимуться у новоствореній Установі, –  наразі невідомо, як сприятиме залученню інвестицій Центр,  теж ніхто сказати не може. Очевидно лише те, що за «кота в мішку» сокирянські платники податків заплатять не менше 2 млн. грн..

Пане Равлику,  розкажіть сокирянцям,  на що плануєте витратити такі величезні гроші?