Роботи на будівництві Палацу культури у Сокирянах поновились

 

Події останніх місяців в країні позначилися на соціально- економічному розвитку регіонів. Призупинено  і будівництво наймаштабнішого об’єкту соціально – культурної сфери району – Палацу культури. Однак, у відповідь на численні звернення громадськості та керівництва району, представники області відвідали об’єкт. Зваживши на необхідність завершення будівництва, обласною владою було прийнято рішення про відновлення будівельних робіт.

Відтак, рішенням сесії обласної ради кошти в сумі 9 мільйонів 188 тисяч гривень, які не були використані в минулому році для зведення районного будинку культури, включено в бюджет розвитку області на цей рік.  Окрім того, до кінця в  2014 року  з активів Мінпаливенерго буде виділено ще 30 мільйонів гривень.

Відрадно також, що незважаючи на фінансову скруту вдалося частково погасити заборгованість за вже виконані роботи в сумі понад 2 мільйони гривень.  На засіданні  оперативного штабу з будівництва ВАТ «Дністровська ГАЕС», за участю генерального директора ПАТ «Укргідроенерго» Ігоря Сироти, було обговорено питання введення в промислову експлуатацію другого агрегата Дністровської ГАЕС, що заплановано на серпень , до річниці Незалежності України та проведення робіт по встановленню і запуску третього агрегата гідроспоруди в наступному році. Поряд з тим, йшла мова про подальше фінансування розвитку соціальної сфери Сокирянщини. Зокрема, поставлено завдання завершити будівництво та ввести в експлуатацію районний будинок культури 24 серпня 2015 року .

Отож, вже зараз роботи на будівництві Палацу культури  пожвавилися, з кожним днем збільшується кількість спеціалістів, задіяних в роботах.

  1. COK FM коментує:

    test

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 + = 17