Щасливої дороги вам, випускники 2021

Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають!

Ось і настав цей довгоочікуваний день… Чотири незабутні роки наших дітей промайнули в стінах ЗДО № 2 «Барвінок». Спогади, які  пов’язані про них будуть викликати тільки тепло, радість і гордість. Як багато всього цінного, дорогого, приємного, важливого відбулося за цей короткий час для життя…

3 та 11 червня випускники групи «Сонечко» вихователі Грушецька А.А, Кузик С.І. та групи «Квіточка» вихователі Гладка В.М. і Кушнір Т.Г. проводжали своїх вихованців у майбуття. Це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя кожної людини. Це свято радісне, веселе і сумне водночас, бо ж вихованцям доводиться прощатися з вихователями, своїми друзями, улюбленими іграшками.

Сценарії випускних свят відзначились своєю оригінальністю. Так, діти групи «Квіточка» запросили гостей у кафе «Барвіночок», де зустріли їх в незвичному для випускного балу одязі (джинси та футболки з фотографіями дітей).

Випускники групи «Сонечко» продовжили свято за межами закладу, біля освітньо-мистецького центру, що дало змогу бабусям, дідусям і всім охочим переглянути святкове дійство. Під час свята маленькі випускники показали присутнім віртуозне виконання пісень, віршів, танців та пообіцяли ніколи не забувати своїх вихователів та друзів.

Під чарівну мелодію, яку дарував дітям батько Мадей Юрій, граючи на гітарі, малята розповідали про свої мрії. Багато теплих слів було сказано в ці дні на адресу випускників та їхніх батьків, адміністрації та усіх працівників закладу, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо щирих, розумних, а найголовніше здорових дітей, дітей зі своїми мріями й уподобаннями. Хвилюючим був цей день не лише для дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено б’ється серце, а то і зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їхні пташенята.

Усі присутні на святі бажали діткам щасливої дороги в доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах.

Швидко й непомітно минають свята, а попереду у випускників та їхніх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи.

То ж успіхів вам, любі наші діточки, та гарного навчання в школі!