17 липня, шанована та поважна жителька села Селище – Марія Федорівна Богач відзначає свій 100-річний ювілей.

Така подія є значущою не тільки в житті ювілярки, а й у житті всієї Сокирянської громади, бо саме такі люди є очевидцями багатьох історичних подій, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

100 років – це довгий і тернистий життєвий шлях із злетами і падіннями, це море сліз радості і горя, це мільйони хвилин розчарувань і віри у краще майбутнє… 100 років – це ціла епоха.

Марії Федорівні Богач за своє життя довелось пережити чимало… І лихоліття війни 40-х років, і голодомор, і колективізацію… Значну частину свого життя жінка пропрацювала в колгоспі, а також співала в церковному хорі, брала участь у хоровому колективі «Прялочка».

Пані Марія має щастя бути бабусею трьох гарних онуків та сімох чудових правнуків.

Привітати ювілярку та її родину зі святом завітали Сокирянський міський голова Василь Козак, начальник відділу культури і спорту Євген Пленгей, депутат міської ради Марія Войняк, староста Селищанського старостинського округу Василь Лєснік, директор Селищанського навчально-виховного комплексу Олег Бурдейний.

З нагоди поважного ювілейного Дня народження гості висловили жінці слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, за мудрість та досвід, які вона передала своїм дітям, онукам та правнукам, та вручили квіти і подарунки.

Щиро зичимо ювілярці міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою, миру, поваги і турботи від рідних. Хай Господь подарує ще багато літ у злагоді та добробуті під мирним небом!