Сокирянщина попрощалась із Героєм Сергієм Кулаковим

Війна забирає найкращих, цвіт нашої нації… Сьогодні, 02 лютого, Сокирянщина провела в останню дорогу 27-річного Героя Сергія Кулакова, який, не шкодуючи життя, захищав Батьківщину, її свободу, незалежність та територіальну цілісність.

Солдат Національної гвардії України Сергій Кулаков був стрільцем-зенітником зенітного ракетного відділення. Під час виконання бойових завдань захисник отримав важкі поранення, сталось це на околицях міста Бахмут, Донецької області. Бойові побратими доставили Сергія до шпиталю у місто Дніпро, де молоде серце Героя навіки зупинилось…

Попрощатись зі справжнім воїном, борцем за правду прийшли рідні, близькі, друзі, односельчани, бойові побратими, перший заступник міського голови Іван Гангал, начальник Другого відділу Дністровського РТЦК та СП Іван Серебрянський, староста Грубнянського старостинського округу Раїса Кривоносова, небайдужі громадяни.

«Війна принесла на українську землю надзвичайно багато горя. Все частіше ми прощаємось з нашими молодими, сильними, відважними земляками. І ось Сокирянщину сколихнула вже сорокова звістка про смерть її вірного сина та молодого мужнього Героя. Гарний, розумний, безвідмовний, безкорисливий, ввічливий, доброзичливий, гарно вихований – це ще не всі слова, які можна сказати про Сергія Кулакова, який відважно боровся за Україну, за її краще майбутнє, мужньо воїн боровся і за своє життя, яке, на жаль, у розквіті молодих сил, обірвалось…» – звернувся перший заступник міського голови Іван Гангал.

Поховали Сергія Кулакова на кладовищі у рідному селі Грубна.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Ти навіки в наших серцях, мужній воїне!