Сокирянська ЗОШ №1: Успішний розвиток – в кожному ! Варто почути дитину!

Діти постійно нові і дуже цікаві. Вони здатні переносити позитив і дарувати незрівнянну щирість та доброту і сердечність. Бо дитяча душа – світла і чиста. То ж уже сьогодні тримають на плечах світ майбутнього. Молодь приходить на зміну старшим поколінням, щоб пропонувати власні сили і енергію нової епохи. А для цього, звичайно, треба творче мислення, незалежне, неупереджене, відкритість і сміливість бути вірними своїм устремлінням та ідеалам. Як почути світлі душі дітей? Підтримати їх прагнення і вчити відповідати за власні рішення і вчинки? Еволюція проходить крізь наші серця і реалізується в кожному.

Вільні, щирі, з посмішками, дзвінкі, яскраві, наполегливі – все це про наших дітей! Адже, коли вони поруч, завжди є свято душі, вони вносять ясність і зміст в наше життя.

То ж СВЯТО ІНТЕЛЕКТУ І РАДОСТІ днями організували в ЗНЗ № 1 м.Сокиряни. Щиро вдячні за запрошення Інні Вікторівні Петрушко, директору школи та Надії Євгенівні Боднар, заступнику з навчально-виховної роботи на цікавий захід, який дійсно додав сил та впевненості, що майбутнє буде в надійних руках Творчих , добрих і знаючих та вмілих сьогоднішніх учнів, а завтра – майстрів нової епохи, світу ДОБРА І СВІТЛА.

Як визначити найуспішніших учнів, працелюбних, творчих, наполегливих у оволодінні знаннями? Педагоги школи здійснили мрії багатьох – допомогли підкорити вершини знань і ось результати спільної важливої роботи. Про них говорили у програмах радіо «Сокиряни»  голова Ради учнівського самоврядування «Територія успіху» Настасій Максим та Лілія Костенюк, голова учнівської ради старшокласників.

Школа славиться своїми талановитими учнями і серед них є найерудованіші, найуспішніші. Саме вони стали головними героями дійства. Це Затолочний Василь з 5-А, Ткач Едуард – 5-Б, Пленгей Каріна- 6-А, Ткач Євген- 6-Б, Кирилюк Ліна з 7-А,  Заришняк Максим з 7-Б, Пуйка Олена – 7-В,  Паращук Дарина-8-А,  Яковенко Катерина 8-Б,  Дехтяр Дарина 9-А,  Ярощук Аліна 9-Б, Лугініч Євген- 10 клас, Сівіріна Вікторія- 11 клас.

12-13 квітня у ЗНЗ № 1 м.Сокиряни відбулось незвичне дійство «Найуспішніший учень школи» – це своєрідний підсумок навчально-виховної діяльності закладу за 2015-2016 роки.

Його переможці: Пленгей Каріна, учениця 6-А класу та Сівіріна Вікторія з 11 класу, нагороджені відзнакою ІІІ ступеня.

Ткач Євген, учень 6-Б класу та Дехтяр Дар’ я з 9-А нагороджені відзнакою ІІ ступеня.

Заришняк Максим, учень 7-Б класу та Лугініч Євген, учень 10 класу мають відзнаки І ступеня.

Відзнакою «Мудрий наставник» нагороджено Місюрко Галину Миколаївну, класного керівника 5-А класу та Горянську Ольгу Миколаївну, класного керівника 11 класу.

Вітаємо КРАЩИХ !!!