Сокирянські дільничні інспектори міліції викрили недобросовісного орендодавця

До правоохоронців за допомогою звернувся 39-річний чоловік та повідомив, що із квартири, яку він орендує, зник телевізор вартістю 1000 гривень.

Працівники міліції провели ряд оперативних заходів, котрі допомогли встановити особу зловмисника. Зокрема, дільничні інспектори міліції опитали місцевих мешканців та потерпілого, котрий зазначив, що мав намір виїхати з помешкання чоловіка, – розповів начальник Сокирянського райвідділу ЮрійНезвищук.

Отримана інформація від громадян та потерпілого допомогла правоохоронцям викрити зловмисника. Ним виявився 37-річний мешканець міста Новодністровськ.

Як виявилося, потерпілий винаймав квартиру зловмисника, але вже збиравсяперебиратися в інше помешкання. Він повідомив про це орендодавця. Перед тим, як розпочати збирати свої речі, чоловік на кілька годин вийшов прогулятися містом. Цим і скористався господар оселі, котрий із власної квартири поцупив телевізор квартиранта.

Зловмисник визнав свою вину та пояснив, що телевізор продав, а отримані від продажу кошти витратив на горілку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

80 + = 84