«Сварог Вест Груп» збільшує присутність на ринку ЄС

Корпорація «Сварог Вест Груп» збільшує присутність своєї продукції на ринку країн Європейського Союзу. Про це під час форуму Agri&Food Export Forum, який проходив 12-13 лютого у м. Києві, повідомила заступник голови правління компанії Інна Мєтєлєва.

 

У 2014 році експорт продукції компанією до країн ЄС збільшився за рахунок розширення площ та виробництва значних об’ємів нішевих культур (гірчиці, олійного льону, квасолі та насіння гарбуза) та якісної негенномодифікованої сої.

 

«Вирощування нішевих культур відкрило для компанії нові ринки збуту. Також, з початку 2015 року «Сварог Вест Груп» приєднались до Європейської  Асоціації «Дунайська соя», яка об’єднує всіх учасників європейського ринку негенномодифікованої сої (від виробників насіння до торгових мереж, які реалізують соєві продукти), що відкриває нові можливості корпорації для європейського партнерства в цьому напрямку», − повідомляє Інна Мєтєлєва.

 

Компанія також бачить перспективу у розвитку напрямку виробництва органічної продукції (частина площ «Сварог Вест Груп» сертифікована під вирощування органічної продукції), на яку в країнах ЄС існує значний попит, що теж може стати стратегічним напрямом експорту.

 

Agri&Food Export Forum було організовано Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України. Мета форуму – об’єднання ключових гравців аграрного сектору для обговорення практичних рішень щодо виходу на ринки ЄС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 77 = 83