Священнослужителі відвідали Сокирянську виправну колонію

З метою підвищення значення християнських традицій у духовному вихованні засуджених, формування у них злагоди і терпимості, 11 березня 2014 року Сокирянську виправну колонію  відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області (№ 67) відвідали Благочинний Герцаївського району Протиієрей Василь, Благочинний Глибоцького району Протиієрей Іван, священнослужителі Сторожинецького, Герцаївського та Глибоцького району Чернівецької області.

Духовні наставники привезли в установу до поклоніння чудотворні частички мощей  святих: «терновий вінець Спасителя» та «сльози Адамової».

Під час богослужіння поклонитись частинкам святинь мали можливість всі засуджені, які перебувають в установі виконання покарань.Урочиста та поособливому піднесена атмосфера Божої присутності панувала на території православного храму та установи.

В свою чергу, священнослужителі під час святкового дійства закликали всіх засуджених до каяття, побажали їм Господнього милосердя, благословіння  та терпіння.

В заході також взяли участь  працівники відділу нагляду і безпеки та соціально-виховної та психологічної служби установи.

 

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 28 = 32