Свято знань у школах естетичного виховання

Першого вересня у Сокирянській художній та музичній школах розпочався новий навчальний рік святковими заходами за участю представників влади, учнів та їх батьків.

У 2016-2017  навчальному році у школах естетичного виховання району  навчатимуться понад 270 учнів, із них – більше  30 дітей відвідуватимуть її вперше.

У художній школі першого вересня відбувся Урок Миру «Україна без війни», у ході  якого учні малювали про мир в Україні. Свої картини вони передадуть воїнам АТО.  Гарного настрою та успіхів у навчанні побажали у цей день своїм вихованцям  директор школи  Тетяна Гладка та її колеги.

Гарна святкова атмосфера панувала й у Сокирянській музичній школі, де відбулися урочистості з нагоди нового навчального року. Присутніх привітали начальник відділу культури райдержадміністрації Раїса Горн, директор школи Людмила Мафтуляк, викладач  Майя Алєксандрова, випускники, які, зокрема, висловили свої щирі побажання першокласникам. А після урочистої частини відбувся святковий концерт, який підготували юні музиканти   Ліна Лучак, Поліна Іванович, Максим Корчовий, Савчук Давид, Дарина Столяр та Микола Коваленко.

Тож вітаємо учнів та викладачів мистецьких шкіл району з початком нового навчального року!

РАЇСА ГОРН, начальник відділу культури РДА