Тетяна Ткачук знову відзначилась на Всеукраїнському конкурсі

Талановити учениця Тетяна Ткачук, яка навчається в 10 класі Білоусівської НВК.

За її талантом стоїть цілий ряд позитивних якостей: старанність, активність, цілеспрямованість, наполегливість, бажання знати більше  і більше.

Дуже цінно, що ця дівчина з тих чи інших питань може висловлювати свою точку зору.

Науково-дослідницькою роботою Тетяна займається ще з 5-го класу. Постійно представляє нашу область на всеукраїнських конкурсах, фестивалях.

Здобувши перемогу в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України учениця доклала максимум зусиль, наполегливості для виконання завдань всеукраїнського етапу аби гідно представити Чернівецьку Буковинську Малу академію наук України.

Тетяна презентувала науково-дослідницьку роботу на тему: «Вплив азото- і фосфоробактерину на врожай помідор сортів «Марті F1», «Орфей F1» та «Серж F1».

В своєму виступі учениця зазначила, що для одержання високого добросовісного врожаю, слід використовувати бактеріальні добрива, які не тільки підвищують врожайність, а є екологічно чистими на відміну від мінеральних добрив.

Журі високо оцінило виступ, нагородивши Ткачук Тетяну Сергіївну дипломом ІІІ ступеня Міністерства освіти і науки України та цінним подарунком.

Високої нагороди учениця досягла завдяки своїм вмінням та знанням, адже у цьому конкурсі потрібно було не лише презентувати науково-дослідницьку роботу, а й показати рівень навчальних досягнень.

Вітаємо переможця та її наставника – Дорофей Марію Семенівну, вчителя-методиста з високою нагородою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 + 1 =