Центр надання адміністративних послуг готовий до надання послуг у сфері міграції

Про готовність районного центру надання адміністративних послуг до надання послуг громадянам, визначених розпорядженням Кабінету Міністрів України йшлося сьогодні на нараді при заступнику голови райдержадміністрації Богдану Банчуку з керівником Центру.

Відповідно змінам в законодавстві, починаючи з жовтня 2014 року Сокирянський районний сектор Державної міграційної служби має надавати визначені послуги у сфері міграції через центр надання адміністративних послуг. Як зазначив Богдан Банчук наразі необхідно вжити вичерпних організаційних заходів аби якісно надавати послуги з оформлення паспортів, не створюючи при цьому черг в приміщені адміністрації. Адже поряд з передачею адмінпослуг у сфері міграції найближчим часом через Центр будуть надаватися ще ряд послуг, які донині надавалися іншими установами та організаціями. Це вимагає від працівників центру додаткових кваліфікаційних навиків та налагодження тісної співпраці з органами, в компетенції яких ці послуги були до цього часу.

Нині завершується підготовка щодо передачі повноважень до центру надання адміністративних послуг. За інформацією керівника Центру наразі міграційною службою здійснено передачу технологічних та інформаційних карток, проведено навчання адміністратора Центру та забезпечено роз’яснювальну роботу з органами місцевого самоврядування щодо інформаційного обміну для повноцінного надання Центром зазначеної адмінпослуги мешканцям району.

Повідомляє сайт Сокирянської РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

47 + = 48