У місті Сокиряни відбулась траурна церемонія покладання квітів до місць поховання захисників Батьківщини

Територія України є неподільною та недоторканою – так декларує Акт проголошення Незалежності України. Це істина, за яку сьогодні бореться наш народ.

У день 31-ї річниці Незалежності нашої Батьківщини ми дякуємо тим, хто виборював і виборює наше майбутнє.

З нагоди знакового свята відбувся траурний церемоніал покладання квітів на території Меморіального комплексу в місті Сокиряни – до пам’ятника загиблим воїнам-односельцям та Братської могили, а також символічної експозиції, присвяченої Героям Сокирянщини, які загинули захищаючи рідну землю в ході російсько-української війни. Лягли живі квіти й до підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку. Віддати шану та доземно вклонитись всім полеглим та великому Кобзарю українського народу прийшли Сокирянський міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, заступники міського голови Іван Гангал та Оксана Бабій, секретар виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко, представники правоохоронних органів, другого відділу Дністровського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також відділу державної прикордонної служби «Сокиряни» Чернівецького прикордонного загону.

Схиляємо голови у великій скорботі в пам’ять про тих, хто віддав життя за Батьківщину, тих, хто утверджував одвічні цінності українців!

Слава Україні! Слава її Героям!