У навчальному центрі при Сокирянській ВК № 67 відбувся черговий випуск слухачів навчальної групи

Нещодавно в навчальному центрі, що функціонує при Сокирянській виправній колонії відділу ДПтС України в Чернівецькій області (№ 67) відбувся захід, присвячений черговому випуску слухачів навчальної групи «Столяр будівельний» з числа засуджених установи. В даному дійстві взяли участь директор навчального центру Красніков Віталій Федорович, майстер виробничого навчання Гонца Сергій Іванович, співробітники відділу соціально-виховної та психологічної служби установи та п’ятнадцять випускників групи.

Протягом п’яти з половиною місяців слухачі навчального центру на уроках виробничого навчання та практичних заняттях опановували ази майбутньої професії, виявляли свої здібності, розкривали власні професійні можливості. Як результат даної роботи – вручення державних свідоцтв про отримання робітничої спеціальності.

Також було вручено грамоти від навчального центру засудженим, які протягом навчального року здобули призові місця в конкурсах фахової майстерності по таким виробничим спеціальностям, як: електрогазозварник, машиніст крана (кранівник), машиніст каменерізальних машин, оператор котельні, кухар, столяр будівельний, токар, верстатник деревообробних верстатів.

По завершенню урочистостей заступник начальника установи по соціально-виховній та психологічній роботі підполковник внутрішньої служби Грабовський Віталій Євгенійович подякував педагогічному колективу навчального центру за їх участь у важливій справі процесу виправлення та ресоціалізації осіб, позбавлених волі.

 

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

36 + = 37