У Сокирянах чоловік обікрав своїх знайомих

Співробітники місцевого райвідділу міліції викрили раніше судимого зловмисника, котрий обікрав мешканку районного центру.

 

До правоохоронців звернулася 42-річна жителька Сокирян. Жінка розповіла міліціонерам, що з її господарства зникли два кролі та бензопила, вартістю 1200 гривень.

 

Аби встановити особу зловмисника працівники Сокирянського райвідділу міліції провели ряд заходів, серед яких відпрацювання раніше судимих. У результаті оперативники знайшли чоловіка, причетного до цієї крадіжки. Ним виявився 49-річний місцевий житель. Як з’ясувалося потерпілі і зловмисник знайомі. Чоловік добре знав, що у цей час господарі відпочивають у будинку, він зайшов у сарай звідки і поцупив кролів та бензопилу.

 

Відомо, що чоловік за скоєння крадіжок уже п’ять раз притягався до кримінальної відповідальності, за що майже 10 років відбув покарання у місцях позбавлення волі. Нажаль, певних висновків для себе не зробив, йому доведеться відповідати за черговий злочин.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує ув’язнення строком до шести років. Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

 

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 + = 15