У Сокирянах відкрилося відділення «Укрінбанку»

8 липня,  у спекотний літній день у Сокирянах відкрив своє відділення «Укрінбанк».  Публічне акціонерне товариство “Український інноваційний банк” не є новим банком, воно було створене ще  24 січня 1989 року.» Укрінбанк» є першим комерційним банком на території України. На відкриття були запрошені районна та міська влада, керівники структурних підрозділів, підприємств.  До присутніх звернулась  керуюча відділенням Наталя Руснак, вона подякувала всім присутнім. Сказала, що банк обслуговує  як юридичних, так і фізичних осіб, на даний момент він відноситься до великих банків і завжди займає лідируючі позиції.

Також слово мала директор Чернівецького центрального відділення  Будинкевич Наталя Григорівна. Вона сказала, що більше  26 років банк зарекомендував  себе як надійний партнер  клієнтів. У Сокирянах це вже 140 відділення на території України. Банк також має 7000 VIP-клієнтів, більше 15 тис. приватних підприємців. Наголосила також , що карткою банку особи можуть обслуговуватись у будь-яких банкоматах України безкоштовно.

Це не перше відділення банку на території Сокирянщини. 3 роки тому подібне відділення було відкрите у Новодністровську.

Після урочистого перерізання червоної стрічки, від міської ради Василь  Равлик задля процвітання і розвитку подарував керуючій банком  ікони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

60 + = 70