У Сокирянській міській територіальній громаді стартує #Програма_CLEAR
2e66428afe4956613f42472e5447b3ec

У Сокирянській міській територіальній громаді стартує #Програма_CLEAR, яка впроваджується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку  USAID’s Bureau for Humanitarian Assistance.

Громадська організація «Пошук інновацій» розпочинає реалізацію проєкту «Сокирянська громада: безпека та психологічний комфорт понад усе!» у межах програми CLEAR, що буде тривати впродовж року.

Програма CLEAR реалізується за трьома основними напрямками: надання захисту, забезпечення прихистку та доступу до санітарії та гігієни.

У процесі втілення проєкту в Сокирянській міській територіальній громаді буде проведено  заходи для дітей, молоді, жінок з числа ВПО та з числа приймаючої громади.

Також, проєктом передбачено проведення заходів підтримки програми CLEAR в наданні гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, людям, які постраждали від активних бойових дій.

Наразі розпочато початковий етап реалізації проєкту – працівники громадської організації «Пошук інновацій» проводять тематичне опитування серед цільової групи, яку заплановано охопити програмою.    

Подальші заплановані заходи по реалізації даного проєкту буде розміщено на сайті Сокирянської міської ради. З питань участі в програмі можна звертатися на електронну адресу poshukin@gmail.com