У Сокирянському ВПУ – найкращі дівчата

Традиційно до Дня Святого Валентина у Сокирянському вищому професійному училищі пройшов конкурс талановитих, граціозних, ніжних, неперевершених і просто чарівних – Міс ВПУ – 2014, у якому взяли участь 5 красунь. Учасницею під номером один була учениця групи №36 Дончак Оксана, честь групи 10 «О» захищала учаниця номер два Кедрик Олександра, Юшка Альбіна з групи 11 «Т» була під номером три, Швець Валентина з групи 9 «О» під номером чотири та Павлюк Юлія з групи №37 під номером п’ять.
Свято вдалося повною мірою, це і завдяки дівчатам-учасницям, і глядацькій залі, яка гаряче підтримувала красунь, і всім тим, хто організував та проводив конкурс. У складі поважного журі були присутні заступник голови райдержадмінстрації Бескупський Петро Петрович, мер міста Сокиряни Равлик Василь Степанович, директор Телерадіоорганізації «Сокиряни›› Бузило Ростислав Олександрович, редактор газети “Дністрові зорі» Гафінчук Валентина Іванівна, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Маковійчук Валентина Савівна.
Усе розпочалося з першого конкурсу «Візитка», в якому кожна учасниця розповідала про себе, поважному журі і заповненому залу. Кожен виступ учасниць супроводжувався на великому екрані фото чи відео презентацією. За що учасниці від журі отримали лише п’ятірки. Другий конкурс був найсмачніший, адже він мав назву «Кулінарний». Претендентки на міс, як майбутні господині продемонструвала свої кулінарні здібності, які вже традиційно в учнів училища на найвищому рівні. «Сучасна мода» назва конкурсу під номером три, в якому всі присутні пересвідчились, що і у нас є модельєри, яким притаманно вигадувати щось модерне, екстравагантне і красиве на вигляд. Вбрання кожної з учасниць відрізнялось своєю креативністю і незвичністю. Заключний конкурс, який, напевно, був найважливіший і найважчий, мав назву «Творчий» де учасниці продемонстрували свої здібності. Хтось співав, хтось розказував вірш, а хтось зіграв невеличку виставу з сюжетом на тему кохання. Безперечно, кожна учасниця була неповторною своїм чарівним внутрішнім світом думок, почуттів та мрій, багатоманітність якого намагались показати у своїх номерах.
Усі конкурсантки достойно представили себе , усі різнились між собою, тому і важко було визначитись із переможницею. Але журі зробило свій вибір. Оголосив результати заступник голови райдержадмінстарції Бескупський Петро Петрович:
Міс-артистичність – Швець Валетина;
Міс глядацький симпатій – Юшка Альбіна;
Міс-елегентність – Павлюк Юлія;
Міс-ніжність – Кедрик Олександра;
Міс ВПУ-2014 – Дончак Оксана.

Одже, вітаємо Дончак Оксану з перемогою, але ніхто з учасниць конкурсу не залишився без титулу і нагород. Кожен член журі прийшов з подарунками, які були вручені всім конкурсанткам.
А про свої подарунки розказав директор вищого професійного училища Ширінга Петро Олександрович, він зокрема дав розпорядження, щоб преміювати всіх учасниць у суму одноєї стипендії. Але на цьому подарунки не закінчились, Петро Олександрович також дорочив преміювати всіх хто організував, допомагав та брав участь у святі у сумі 100 грн.
Радіо Сок ФМ щиро вітає всіх із вдалим виступом на цьому конкурсі і бажає, щоб це свято залишилось для всіх приємним спогадом, яскравою сторінкою в житті, і щоб чарівна посмішка завжди залишалась на обличчі і дарувала людям хороший настрій, ніжність і тепло!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 + 4 =