У свято рівноапостольної Марії Магдалини і святого мученика Фоки більше ста дітей з Банченського монастиря отримали солодкі подарунки від районної влади

Діти  – втілення любові , напевне, вони не можуть витримати відсутності найвищого прояву добра і щастя, і для того, щоб повернути високі почуття в родину,  вони хворіють, адже юні душі досконалі, вони, мов вищий знак про те, що недуга дитини, то останній шанс батькам для зцілення їхніх душ.

У спекотне літо долучилися до милосердя сільгоспвиробники, які передали сиротам сливи, яблука, персики   задля того, щоб дітки відчули ,що дійсно відпочивають на благодатній землі.  Проінформував журналістів ТРО «Сокиряни»  начальник управління агропромислового розвитку РДА Іван Михайлович Варчук.

Побувавши на базі «Вишневе», ми спілкувалися з матушкою Сарою, яка поділилася з нами, як відпочивається діткам на берегах Дністра.

Тобто, у суботу у свято великомученика Пантелеймона відбудеться  храмове свято , службу в церкві на честь Цілителя очолить отець Михайло Жар, очікують і приїзду багатьох священнослужителів та благодійників, хто постійно допомагає у вихованні діток Банченського монастиря. До того ж, в суботу виповнюється перша річниця, як господарюють на Вишневій дітки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

71 + = 74