Учні Сокирянської гімназії здобули золото на патріотичному фестивалі

Всеукраїнський спортивно-патріотичний фестиваль школярів Козацький гарт відбувся в м. Гути на Прикарпатті. До Івано-Франківщини з’їхалися учні з 14 областей. В горах протягом трьох днів вони вправлялися у знаннях з різноманітних дисциплін та знайомилися з географічно-історичними особливостями Прикарпаття.

Такі спортивні змагання як «Козацький гарт» дають можливість учасникам більше відчути командний дух гри, адже важлива перемога не однієї особи, а хороші результати кожного із членів команди. «Козацький гарт» вдало поєднує виховання в учнів здорового способу життя, формування всебічно розвинутої особистості в дусі відродження національних традицій та культурної спадщини українського народу.

Чернівецьку область представляли переможці обласного етапу учні Сокирянської гімназії. Згідно Регламенту учасники змагались у шести дистанціях. Вдало виступили буковинці у всіх видах представлених дисциплін і посіли два перших, два других, одне третє і п’яте місце. У підсумку це стало найкращим результатом і команда Сокирянщини привезла до Буковини перше місце. Переможців підготували вчителі фізичної культури Любов Володимирівна Космачук та Орися Іллівна Ярощук.

Привітати переможців приїхали Корнелій Костянтинович Жукотинський – начальник Чернівецького обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту та головний спеціаліст Володимир Володимирович Малишев, начальник відділу освіти Сокирянської міської ради Рябко Галина Іванівна.

Щиро радіємо за успіхи школярів та вітаємо золотих призерів Козацького гарту! Бажаємо учасникам змагань бадьорості духу, наснаги, подальших успіхів та нових перемог!