Урок мужності в Романківецькій гімназії

Ситуація на сході України дуже складна. Тисячі дітей не змогли сісти за парти та розпочати навчання першого вересня. Нашим учням пощастило бачити мирне небо над головами та здобувати знання. У них є така можливість завдяки мужнім солдатам, які захищають нашу країну. Саме такого героя зустрічали старшокласники Романковецької гімназії на уроці мужності, який організував учитель ЗВ Степаненко О. В. На захід запросили учасника бойових дій у зоні АТО Паранюка Василя Борисовича.

Затамувавши подих дівчата та хлопці  слухали про те, як українські бійці ціною власного життя захищають свою землю та мільйони людей по всій Україні. Василь  розповів про себе, про нелегкі дні на гарячому Сході, про ціну дружби та зради  та відповів на запитання учнів, якими засипали гостя. Їх цікавили найменші деталі служби Василя: і зброя, і побут, і як надається перша медична допомога, і медичне забезпечення, і як проходили навчання.

За допомогою стендів, що розміщені в кабінеті ЗВ, Василь детально розповів про озброєння своєї частини, види зброї, її призначення.

Цей урок дав всім зрозуміти, що дружба та взаєморозуміння в колективі – великий скарб, який навіть може врятувати життя. Щира розповідь нашого земляка, учасника АТО спонукала учнів замислитись про цінність життя та справжній патріотизм . Зустріч з такими людьми вселяє надію, що в нашій країні буде все добре. Слава Україні! Героям Слава!

Учитель ЗВ Степаненко О. В.

  1. романівці коментує:

    мимоволі згадується що степаненки казали донедавно про Майдан,швидко перефарбувалися.

  2. село коментує:

    семейный подряд Степаненкыв,скоро грошы бдут збирати бо весна йде дыти школу кончают на ремонти ы дипломи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + 2 =