Успішнішими в предметних олімпіадах є учні сільських шкіл

Попередні підсумки участі школярів Сокирянщини  в 3-му етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін підбивали керівники управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації  на нараді з  директорами загальноосвітніх навчальних закладів району. Як зазначила у звіті методист Наталія Євлампієва,  цьогорічні здобутки учнів значно гірші, порівняно з попереднім роком. Замість 36 призових місць у 2014, маємо, поки що лише 11, з яких лише одне  – перше.

Уже вкотре школярі сільських навчальних закладів доводять успішними результатами вищий рівень знань. Цьогоріч знову лідерство, хоч і з скромнішими результатами, утримує Романковецька гімназія, також по два призових місця здобули учні Василівського, Михалківського та Білоусівського навчальних закладів. Тоді як Сокирянська гімназія, поки що, пасе задніх, продовжила Наталія Євлампієва.

Попереду ще три інтелектуальних випробування з економіки, інформаційних технологій та російської мови, тож віримо, що результати наших школярів будуть значно кращими.

 

  1. освіта коментує:

    нанотехнології від рябко короче,улючшеніе на ніве строітельства кінотеатра….їй та освіта як племеному кобелю нагорода на шлейку,аби в миску падало…..

  2. район коментує:

    а що у нас вже керівники освіти у множині ?

  3. Петя коментує:

    на

  4. сокирянець коментує:

    в цьому році Галі Рябко не вдалося дати взятку Біляніну, бо Палійчук стала йому на “пятки”, тому й результати такі погані.Пора Галі на пенсію, а то вона дуже переробилася і зарплату й пенсію і хабарібере,гнати геть з освіти таких керівників

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 42 = 51