В Кельменцях викрили підпільний цех з виготовлення алкоголю

Майже 3 тонни спирту та близько 200 ящиків горілчаних виробів відомих брендів затримали 26 квітня правоохоронці області, в рамках проведення спільної операції “Кордон-2016”, повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Реалізовуючи випереджувальну інформацію, яка надійшла від прикордонників, спільною міжвідомчою групою з числа співробітників УСБ України та ГУ ДФС в Чернівецькій області припинено діяльність двох осіб, що займалися виготовленням фальсифікату.

Виробництво продукції сумнівної якості, чоловіки налагодили в орендованому приватному помешканні населеного пункту Кельменці. Окрім вже виготовлених напоїв, що очікували своєї реалізації, правоохоронцями виявлені півтисячі підроблених марок акцизного збору. Варто зазначити, що свою продукцію псевдо-підприємці намагалися реалізувати до Пасхальних та травневих свят.

На даний час вся незаконно виготовлена продукція та спирт вилучені представниками ДФС області. Щодо виробників, то їм доведеться відповідати згідно Кримінального кодексу України, а саме за незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту підакцизних товарів та підроблення марок акцизного податку.