В Сокирянському ВПУ відбулася державна кваліфікаційна атестація

27 січня 2022року в Сокирянському вищому професійному училищі, згідно навчального плану та за підсумками державних поетапних атестацій, з дотриманням всіх карантинних вимог, в групі 50 інтегрованої професії «Кухар; офіціант» (майстер виробничого навчання Альона Чумак) відбулася державна кваліфікаційна атестація.

Державну кваліфікаційну комісію очолила Корчинська Світлана Петрівна, голова Сокирянського споживчого товариства. До складу комісії також увійшли директор Сокирянського ВПУ – Іван Бужак, заступник директора з НВР – Лідія Яковина, старший майстер – Олександр Гуцану, викладач спецдисциплін – Оксана Швець. Державна кваліфікаційна комісія врахувала результати виконання навчальних планів і програм зі спеціальних предметів та виробничого навчання, вивчила фактичний рівень кваліфікації і готовності випускника виконувати роботи з набутої професії у межах вимог кваліфікаційної характеристики.

Здобувачі освіти успішно здали кваліфікаційну пробну роботу і показали високі професійні компетенції, виконуючи всі санітарні вимоги щодо організації навчального процесу в умовах карантину.

Члени державної атестаційної комісії оголосили випускникам результати ДКА та привітали їх з присвоєнням кваліфікації відповідного рівня, побажали здоров’я, злагоди, мирного неба над головою, успіху в професійній діяльності та кар’єрного росту.

Директор училища Іван Бужак зазначив, що захист кваліфікаційних робіт пройшов успішно, здобувачі освіти продемонстрували високий професійний рівень. Він побажав випускникам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!