Ваша допомога потрібна маленькому Владиславу Камінному з м. Вашківці Вижницького району

Наприкінці листопада 2021 року хлопчику діагностували складне генетичне захворювання – СМА (спінальна м’язова атрофія) 2 типу. Ця недуга призводить до атрофії м’язів і є причиною номер один дитячої смертності у світі. Без лікування дитина поступово втрачає здатність рухатись, їсти, ковтати та дихати.

Єдиним шансом врятувати життя Владиславчика, є одноразове введення препарату генної терапії «ZOLGENSMA», який назавжди зупиняє розвиток хвороби.

На сьогодні, лікарі дають дуже хороший прогноз на одужання. Проте, є два «але»… час грає проти нас. Хвороба прогресує, а лікування актуальне лише до 2-річного віку. Друга, не менш вагома проблема, – це вартість лікування препаратом Zolgensma, яка становить понад 2 млн. доларів.

Для того щоб врятувати життя маленького Владиславчика батьки та волонтери організовують благодійні ярмарки, організовують збори на концертах, ведуть активну онлайн роботу у соцмережах, влаштовують власні події, звертаються до підприємців та залучають ЗМІ.

Допоможіть врятувати життя дитини! Давайте зробимо Диво для Владислава!

Наперед вдячні за допомогу!!

Це посилання на tap link – тут зручно копіювати реквізити для оплати; є всі документи, що підтверджують діагноз; посилання на сторінки в соцмережах; лінк на приєднання до групи волонтерів

https://taplink.cc/help_vladyslav_sma