Василь Козак взяв участь у сесії Дністровської районної ради

 26 січня, відбулась ІІ сесія Дністровської районної ради І скликання. Головував на засіданні голова ради – Олександр Янчак. Участь у пленарному засіданні взяли Сокирянський міський голова Василь Козак, голова районної державної адміністрації Ірина Антонюк, перший заступник Сокирянського міського голови Іван Гангал, начальник фінансового управління районної державної адміністрації Ольга Чорна. На сесію також були запрошені голови районних державних адміністрацій, голови територіальних громад, представники підприємств, установ та організацій району. Як уже повідомлялось раніше, Сокирянщину у Дністровській районній раді представляють 17 народних обранців.

На пленарному засіданні депутати розглянули низку важливих для функціонування районної ради питань. Окрім того, заслухали звіти керівників фінансових управлінь Кельменецької, Хотинської та Сокирянської районних державних адміністрацій про виконання відповідних районних бюджетів за 2020 рік, а також  розглянули питання уточнення показників районного бюджету Кельменецького, Сокирянського та Хотинського районів на 2020 рік. В ході сесії також обговорено питання  уточнення показників бюджету Дністровського району на 2021 рік.

Поряд з цим, депутати, за пропозицією фракції Аграрної партії України  в Дністровській районній раді, прийняли рішення зверненутись до Верховної Ради України, Прем’єр-міністра  України, Міністра розвитку громад та територій, голови НКРЕКП щодо неприпустимості зростання цін на електроенергію, природний газ та інші житлово-комунальні тарифи для населення.