Весело та колоритно пройшли випускні свята у ЗДО «Чебурашка»

Дошкільні роки…

Прекрасні і не забутні…

Вони в пам’яті кожної людини все її життя.

Випускні свята у Романковецькому ЗДО «Чебурашка» відбулися з 26 по 28 травня 2021 року. У зв’язку із карантинними обмеженнями, на урочистостях, котрі зазвичай проходять у музичній залі, в цьому році проходили в юнацько-спортивній школі, де площа значно більша і батьки могли зберігати дистанцію між собою.

Випускний бал у дитячому садку – це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями, зі своїм шафою і ліжечком, з улюбленими іграшками. Як перетворити розставання у свято? Це завдання стояло перед педагогами та батьками вихованців, а саме: створити диво, яке перетворить прощання з садком, вихователями і друзями в казкову феєрію переходу на новий етап зростання. І це нам вдалося.

До підготовки випускних свят підійшли  організовано, поетапно і творчо Прикрасили залу спортивної школи, створивши тим святкову радісну атмосферу для дітей, адже головні на цьому святі все ж вони – майбутні школярі.

26 травня розпочалася урочиста хода випускників групи «Пізнайко» (вихователі Бузурна Таїсія Василівна та Горбан Юлія Євгенівна), які по червоній доріжці урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, хлопці, як справжні кавалери, – у краватках. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив закладу дошкільної освіти.

Сценарій випускного свята, пісні і таночки, якими діти вітали усіх працівників закладу, були сповнені подяки, любові та вдячності. Музичні керівники Тарабузан Руслан Іванович та Заєц Аліна Вікторівна відповідально поставилися до підготовки проведення випускних свят.

Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Вони склали клятву майбутнього першокласника та пообіцяли ніколи не забувати садочок.

27 травня у випускників групи «Барвінок» (вихователі Твердохліб Олена Іванівна та Якунін Альона Василівна) відбувся зірковий випускний. До дітей завітали гості (працівники закладу освіти) із зірками, які мали окремі назви та завдання для дітей. Усім було цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишиться у випускників на все життя.

28 травня випускники групи «Мальви» (вихователі Гангала Наталія Іванівна, Яковенко Олена Михайлівна, Заєц Аліна Вікторівна) показали багатосерійний, пізнавальний, музично-розважальний блок-бастер «Дитинство моє веселкове». У серіях «Спогади», «Погляд у майбутнє», «Вдячність», «Прощальна», «Нагородження» діти виявили вдячність усім працівникам садка, дали наказ найменшим, подякували батькам, розповіли про свої мрії.

На кожному святі вихователі затамувавши подих дивились на своїх вихованців із гордістю і сумом. Кожний випуск – це відрізок життя, кожна група – це частини душі. Усі ці роки вони намагалися стати для дітей друзями, помічниками, однодумцями, набути в їх очах поваги і авторитету.

Привітала усіх випускників директор ЗДО Лиса Наталія Петрівна, яка щиро побажала дітям знайти своє місце в житті, добра, успіху та нагородила випускників дипломами про закінчення закладу дошкільної освіти.

Багато хороших слів від батьків було сказано в цей день в адресу адміністрації та всього колективу, бо саме завдяки спільним зусиллям маємо хороших, розумних, а саме головне – здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі. Батьки всіх груп винесли подяку всьому колективу ЗДО за створення сімейного затишку та надання високого рівня освітніх послуг їхнім дітям.

Пройде час, а в малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, яке вони згадуватимуть через багато років з любов’ю та вдячністю.

Щиро бажаємо випускникам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань. Щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою та оберегом.

А батькам зичимо терпіння й розуміння. Здоров’я усім, успіхів та мирного неба.