Відбулась онлайн нарада з актуальних питань у галузі освіти

1 листопада 2021 року відбулась онлайн нарада з головами сільських, селищних, міських рад з актуальних питань у галузі освіти області, в якій взяли участь секретар міської ради Любов Степаненко та начальник відділу освіти Галина Рябко.

Заступниця голови Чернівецької обласної державної адміністрації Ірина Ісопенко разом із керівництвом Департаменту освіти і науки облдержадміністрації в ході наради обговорила ситуацію щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції, зокрема перебігу вакцинаційної кампанії, використанню коштів освітньої субвенції «Нової української школи» та «Спроможної школи для кращих результатів», а також участі делегації від Чернівецької області у регіональному форумі «Реформа шкільного харчування».

Під час зустрічі Ірина Ісопенко зазначила, що єдиний спосіб зупинити стрімке поширення COVID-19 – це дотримання карантинних вимог.

Наразі на Буковині показники інфікування коронавірусом хворих на COVID-19 досить високі. Час від часу ми спостерігаємо чергові антирекорди за кількістю нових випадків захворювання.

За результатами наради керівникам громад надані відповідні доручення, спрямовані на виконання завдань пов’язаних із забезпеченням напрямків діяльності освітньої галузі.