Відбулося свято обдарованої молоді Сокирянщини

У районному будинку народної творчості та дозвілля відбулося щорічне свято вшанування обдарованої молоді «Юна еліта Сокирянщини» та  їх педагогів.

До учнів загальноосвітніх навчальних закладів – переможців районних, обласних олімпіад з різних дисциплін, призерів  багатьох творчих районних і обласних конкурсів, дипломантів  та учасників  Всеукраїнських конкурсів з словами привітання звернувся заступник голови райдержадміністрації Петро Бескупський.

Гарні слова прозвучали від начальника управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Галини Іванівни Рябко.

Також запрошений на свято був постійний меценат освіти району заступника голови правління корпорації «Сворог Вест Груп» Юрій Васильович  Гаврилюк, який привітав з цим святом.

114 переможців із загальноосвітніх  навчальних закладів району та понад 90 їх наставників нагороджено Почесними грамотами, дипломами, відзнаками  різних рівнів і грошовими винагородами у номінаціях: «Інтелект року», «Дослідник року», «Талант року», «Спортсмен року», «Лідер року», переможців обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, обласного фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Чисті роси», переможців обласних спортивних змагань та багато інших.

Всіх присутніх вітали виступами юні таланти Сокирянщини: вокалісти, танцюристи, гумористи та гімнастки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + 1 =