Відбувся ХХVІІ туристський зліт педагогічних працівників Чернівецької області

З 15 по 18 травня 2014 року на території туристичної бази  «Райдуга» в                                               с. Просикуряни Глибоцького району відбувся ХХVІІ туристський зліт педагогічних працівників Чернівецької області з метою розвитку спортивного туризму, пропаганди та популяризації туризму і краєзнавства серед працівників освіти області.

Всього в зльоті   брали участь 13 збірних команд педагогічних працівників області. Сокирянщину представляла збірна команда вчителів району «Бригантина».  Обласний зліт проводився на дистанціях ІІ класу з видів спортивного туризму:

–         Водний туризм –  дистанції «Спринт» та «Рятувальні роботи»;

–         Велосипедний туризм  –  «Комплексна дистанція» («Тріал», «Фігурне водіння»);

–         Пішохідний туризм  –  дистанції «Смуга перешкод» та «Похід-крос»;

–         Туристська самодіяльність  –  туристське фото, пісня, відеофільм «Буковинське намисто», презентація команди.

На дистанції з водного туризму змагались Черней Владислав Михайлович вчитель Вітрянського НВК та Видиш Руслан Васильович вчитель Гвіздівецької ЗОШ.

На дистанції з велосипедного туризму змагались Немеш Дмитро Дмитрович вчитель школи при СВК № 67 та Оксимчук Ірина Анатоліївна вчитель Коболчинської ЗОШ.

На дистанції з пішохідного туризму змагались Шкварун Ірина Дмитрівна керівник гуртків РЦТДЮ, Скрипник Андрій Вікторович методист УОМС РДА, Погребняк Ніна Вікторівна вчитель Сокирянської гімназії, Хібовський Віталій Ігорович вчитель Ломачинецької ЗОШ. Представляв команду Полонка А.В. голова РК профспілки працівників освіти району.

За підсумками змагань команда «Бригантина» Сокирянського району нагороджена дипломами Чернівецької обласної організації профспілки працівників освіти і науки:

–         І місце у конкурсі «Презентація команди» на ХХVІІ туристському зльоті педагогічних працівників Чернівецької області;

–         І місце у конкурсі відеофільмів «Буковинське намисто» ХХVІІ туристському зльоті педагогічних працівників Чернівецької області;

–         ІІ місце у конкурсній програмі на ХХVІІ туристському зльоті педагогічних працівників Чернівецької області;

–          ІІІ місце у конкурсі туристської самодіяльності на ХХVІІ туристському зльоті педагогічних працівників Чернівецької області;

Грамотою обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді нагороджений Немеш Дмитро Дмитрович за ІІІ місце в змаганнях з вело туризму.

 

1 2 3 4 5 7 8 9 10

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 60 = 67