Впродовж доби у області сталося 15 пожеж, одна з них – у Новодністровську

10 серпня 2015 року на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в магазині у Новодністровську Чернівецької області. Загорання почалося з покрівлі магазину. Через те, що верх був оздоблений легкозаймистими матеріалами, полум’я швидко поширилося на площу 70 кв. м.

 

На момент виникнення пожежі всередині магазину знаходилося 2 людей, яким через сильне задимлення загрожувала небезпека. На місці події працювали рятувальники міста Новодністровськ. Вогнеборці відразу евакуювали людей, які знаходилися в магазині, у безпечне місце. Додатково на ліквідацію пожежі були направлені рятувальники міста Сокиряни та місцева пожежна команда села Ломачинці. Вогнеборці локалізували пожежу в тих межах, у яких її застав на момент прибуття перший пожежно-рятувальний підрозділ. В подальшому пожежа була повністю ліквідована.

 

Вогнем знищено покриття магазину, меблі, речі домашнього вжитку. Попередньою причиною виникнення пожежі є коротке замкнення електромережі. Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 7 = 9