Впродовж одного вечора кельменчанин обікрав два магазини

Зловмисник раніше проживав у Кельменецькому районі, однак декілька років тому виїхав на Вижниччину. І ось повернувся у рідні краї, аби погостювати у друзів.

Гостини пройшли для зловмисника плідно. Він вже був раніше судимий  і лише півроку тому повернувся з місця позбавлення волі. І знову ж взявся за старе. Спершу чоловік разом із товаришем шляхом зриву металевої решітки проникли у приміщення бару, – повідомив начальник Кельменецькогорайвідділу міліції Андрій П’ятницький. Звідти вони викрали майже півтисячі гривень, випивку та продукти харчування. Напевно, що на закуску.

Далі буковинець пішов на іншу справу. Вже без компанії. Він шляхом віджимуметало-пластикового вікна проник в місцевий магазин комп’ютерної техніки. Звідти виніс добра на суму майже 16 тисяч гривень. А це ноутбук, три навігатори, 7 флеш-карт, відеоадаптер “LCD DVD” та два мобільні телефони.

Однак працівники Кельменецького райвідділу міліції оперативно вийшли на слід зловмисника. Його нині затримано в порядку ст. 208 Кримінального Процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання при РВ УМВС.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

 

 СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + 8 =