Випускники Буковинського ліцею – захисники України

Такого тривожного і разом з тим, героїчного року історія нашої незалежності ще не знала. Події останніх місяців примусили кожного українця відчути свою причетність до своєї країни, а також зрозуміти, що ми господарі на власній землі.

На Сході вирішується доля і майбутнє України. Ми знаємо, що ми – єдині, що перемога буде за нами. Єдина Україна – іншого шляху у нас немає.

Днями директор Буковинського ліцею, підполковник Статнік І.В. з вихователями Щасливим В.В., Дяволюком В.М., Соколовим В.М. та ліцеїстами відвідали у військовому госпіталі м. Чернівці військовослужбовців, колишніх ліцеїстів, а сьогодні захисників незалежності та територіальної цілісності держави, які отримали поранення і травми перебуваючи на стратегічних об’єктах Луганської та Донецької областей. Наразі на лікуванні у шпиталі з різними ступенями отриманих травм перебувають випускники Буковинського ліцею: Задачин Сергій, Матвійчук Дмитро та Балахтар Юрій.

Відвідувачі подякували за героїзм, поцікавилися станом здоров’я, настроєм, наявністю проблем, які потребують негайного вирішення та побажали швидкого одужання.

У свою чергу хлопці подякували за підтримку, турботу та мають наміри після одужання якнайшвидше повернутися до строю та при цьому запевнили, що не шкодуючи себе, готові і надалі відстоювати цілісність нашої держави.

1411552011_4

«Сьогодні наш обов’язок зробити все необхідне, надати максимальну допомогу, виявити людську турботу, щоб якнайшвидше відновити здоров’я наших хлопців», – сказав Ігор Васильович та додав, що з такими воїнами потрібно боронити нашу державу і він радий, що вони навчалися в нашому Буковинському ліцеї.

Повідомляє офіційний сайт Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 + = 31