За участю громадськості обговорено кандидатури начальників районних відділень ДАІ у нашій області

Днями керівництво управління Державної автомобільної інспекції УМВС України в Чернівецькій області спільно з керівниками органів місцевого самоврядування, депутатами місцевих рад, представниками освітянської галузі області, засобів масової інформації, ветеранами органів внутрішніх справ розглянули  кандидатури міліціонерів,  що претендували на 12 посад начальників районних та Чернівецького міського відділень державтоінспеції. Як зазначив головний даішник області, полковник міліції Ігор Володимирович Доголіч, така необхідність виникла у зв’язку з черговим реформуванням служби державтоінспекції.

Відтак по кожному запропонованому кандидату мешканці територій, де доведеться працювати начальникам ДАІ, висловлювали своє ставлення, наводили аргументи за та проти. Відтак, результатом конструктивного діалогу громадськості та правоохоронців запропоновано на призначення керівниками Сокирянського та Кельменецького відділень ДАІ нинішніх очільників – капітанів міліції Романа Бандуряка та Петра Кушніра. У Кіцманському районі продовжуватиме працювати уродженець Сокирянщини капітан міліції Роман Алєксєєв.

  1. Анатолій коментує:

    Громадскість Сокирянського району не погоджувала Бандуряка. Це брехня. Всі чиновники пройдуть люстрацію. Майдан ще не закінчився. Всі козакові підлабузники будуть усунуті з посад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + 5 =