Загинув, захищаючи Батьківщину…

Під час виконання бойових завдань біля населеного пункту Новоселівське, Луганської області, загинув наш земляк, житель міста Сокиряни, відважний та мужній захисник Ігор Препелиця. Сталось це 28 листопада 2022 року.

З того дня 42-річний військовослужбовець вважався зниклим безвісти, а днями стало відомо, що окупанти таки відібрали у нього найцінніше – життя…

Ігор Препелиця був відповідальною та цілеспрямованою людиною.  Завжди стояв на боці правди та справедливості. Майже сімнадцять  років він пропрацював на різних посадах у Сокирянській державній податковій інспекції. У квітні 2022-го Ігоря Петровича було призвано на військову службу.

Захищаючи рідну землю від ворога, воїн завжди проявляв мужність і стійкість, відвагу та спритність… та, на жаль, ненависні вороги, обірвали сповнене сил, мрій та надій життя…

Непоправна втрата…

Сокирянська міська рада висловлює щирі співчуття матері Героя – Ользі Михайлівні, батьку – Петру Михайловичу, доньці Анастасії та сину Артему, сестрі Наталії Петрівні, всім  рідним, близьким, побратимам загиблого захисника!

Розділяємо ваш біль втрати та схиляємо голови в глибокій скорботі…

Царство небесне і вічна пам’ять нашому Герою!