Завітало свято до малят!

У перший день літа в закладі дошкільної освіти  №1 «Веселка» було святково і радісно! Адже 1 червня у всьому світі відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято дитинства!

Уквітчана Пані – Літо, роль якої майстерно виконала вихователька Кишка А.Р., прийшла до дітей з гарними словами привітань, з конкурсами і розвагами, з солодкими дарунками, про які подбали турботливі батьки вихованців.

Ведуча святкової програми – вихователька Леськова Я.С., запрошувала до виступів дітей двох молодших, середньої та старшої груп, які із задоволенням читали вірші про Буковинський пісенний край, про рідну Україну, про довгоочікувану пору року, співали пісні про дружбу, про веселу черепаху, про сонечко і дощик, гралися з хустинкою, ховалися від жартівника-дощика під парасолькою, стрибали з обруча в обруч, перетворювалися на маленьких каченят, на літаки, ракети, і, навіть, на гелікоптер! Всі таночки і руханки вивчили малята з музичним керівником Маковійчук С.Л. та своїми вихователями.

Прекрасні сучасні танці підготували з дітьми керівники танцювальних гуртків: Людмила Ходаковська з дітками, що відвідують старшу групу, та Олена Цибулька – з вихованцями середньої групи.

За кожний гарно виконаний номер Пані-Літо вручала дітям кольорові пелюсточки чарівної квітки. І, нарешті, коли квітка-семибарвниця засяяла усіма кольорами веселки – діти отримали солодкі подаруночки з великої скрині. Вистачило всім!

На цьому святкування не завершилося. «Веселковий вернісаж» – під такою назвою проходив конкурс малюнків на асфальті перед центральним входом у садочок. Вихованці середньої і старшої груп із захопленням малювали тваринок, які живуть у них вдома, дитячі іграшки, про які мріють, квіти, дерева, сонце і блакитні хмаринки…

Дорогі діти! Нехай всі ваші мрії обов’язково збуваються! Мирного вам неба, міцного здоров’я, здійснення мрій та безмежної любові найдорожчих вам людей – батьків, дідусів, бабусь, братиків і сестричок, всіх тих, хто дбає і турбується про вас, любить вас!

Вихователь-методист

Валентина Плінгей