Здоров’я та безпека людини…

Немає в цілому світі нічого більш ціннішого. Та не часто ми задумуємося над тим, як його вберегти, зміцнити. Іноді необдумані вчинки, небезпечні ситуації ведуть до втрати цього дорогоцінного скарбу. Тому з ранніх років слід привчати дітей про піклування і зміцнення свого організму.

На разі в області триває місячник безпеки дорожнього руху. Дітлахи групи «Ягідка» з великою радістю залучилися до засвоєння правил дорожнього руху, виконували цікаві завдання по розрізненні дорожніх знаків, грали в ігри «Дорожній рух у великому місті», «Дорогою до дитсадка». Але найцікавішим моментом стала зустріч із групою працівників дорожньої поліції та рятувальної служби. Діти були в захваті від яскравих машин, цікавого оснащення та представників дорожньо-рятувальної служби.

09 вересня працівники Дністровського РВ та ДПРЧ-8 5 ДПРЗ із представниками патрульної поліції відділення № 1 м. Сокиряни завітали до закладу дошкільної освіти № 2 «Барвінок» м. Сокиряни та закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с. Коболчин, де провели інформаційно-профілактичний захід «День з поліцейським та рятівником» – єдиний інтерактивний урок з правил безпечної поведінки, зокрема наголосили на правила дорожнього руху, правила пожежної безпеки, цивільного захисту, та з демонструванням спеціальної техніки, спецзасобів, що використовуються в службовій діяльності рятувальників та патрульної поліції.

Ряд виконаних завдань та цікаві ігри, назавжди залишаться у дитячій пам’яті і допоможуть малюкам вберегти своє здоров’я.

Дякуємо вам, люди таких поважних професій!