Жіночі ритми на шляхах чоловічої професії

Скільки їх відлунювало крізь щоденні робочі будні на відстані сотень телефонних дзвінків упродовж більш як 13 літ! Саме стільки, з 5 травня 2009 року, Анна Георгіївна Олєйнікова, диспетчер автомобільного транспорту автотранспортної дільниці Дністровської ГАЕС, розпочинає і закінчує свій трудовий день, сумлінно, вправно і відповідально не просто виконуючи свої обов’язки, а досконало розуміючи практично все, що пов’язано з 41 одиницею автомобільного транспорту філії, професійно забезпечуючи потреби у транспорті працівників станції і вчасно звітуючи за доручену ланку роботи, залишаючись на іншому краю телефонного зв’язку відповідальною, розуміючою та коректною.

За написом у робочому довіднику «диспетчер» завжди залишається вона, Анна Георгіївна, чий графік дуже часто виходить далеко за рамки 8-годинного робочого дня і навіть відпустки, а ще – вродлива жінка, чиїх щедрих 65 розквітло, на жаль, у пору болючого літа, люто обпеченого війною.

Листи подяки та грамоти філії і компанії свідчать про вагомі здобутки фахівчині автотранспортної дільниці, та головне – вона вміє бути тією надійною ланкою у енергетичному сплетінні трудових ритмів Дністровської ГАЕС, коли виконання завдань працівниками іноді, направду, залежить від вчасного і якісного забезпечення транспортом.

Маючи за плечима такі рясний і щедрий життєвий букет, членкиня громадської організації ветеранів праці енергетики філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» зібрала у скриню свого трудового досвіду майже 39 літ.

І сьогодні, маючи повагу й довіру колег, а особливо АТД, що налічує 31 чоловіка, Анна Олєйнікова, як і всі українці, найбільше мріє дочекатися повернення з Перемогою усіх захисників рідної землі, а надто – колег-гідроенергетиків на свої робочі місця!

 Пресслужба Дністровської ГАЕС