Золоту нагороду на 24-му Кубку світу з кікбоксингу в Угорщині здобув колишній вихованець Сокирянської дитячо- юнацької спортивної школи Максим Грейцар

Світова першість із кікбоксингу відбулася днями у Будапешті. А участь у Кубку взяли понад дві тисячі спортсменів із 40 країн світу. Володарем Кубку світу з кікбоксингу став 19-річний Максим Грейцар, уродженець села Романківці, який виступив у надважкій вазі у категорії лоу-кік. В даний час Максим  є чинним чемпіоном Європи, світу та володарем Кубку світу серед молоді. Цього разу він вдало дебютував і серед дорослих.

У фіналі Максим зустрівся з бронзовим призером чемпіонату світу – сербом Філіповічем, який до цього нокаутував дуже сильного поляка.  Максим зайняв центр рингу і завдавав супернику удари на відстані, стараючись не підпускати його близько. Це принесло свій результат і у третьому раунді серба відправили у нокдаун, а у підсумку  Максим став володарем Кубку світу серед дорослих.  Вітаємо !

Спочивати на лаврах володарю Кубка світу довелося  недовго. Адже 26 травня на нього очікував другий бій на професійному ринзі. У рамках турніру “MMA PRO UKRAINE”, що відбувся у Кам’янець-Подільському, Максим Грейцар у ваговій категорії понад 91 кг провів бій проти дворазового володаря Кубка Європи та світу , але поступившись з незначною перевагою по очкам Роману Головатюку  з м.Камянець-Подільського,  Максиму дісталось друге місце.

                                                                                                           Галина Харабара