Звернення Сокирянського міського голови Василя Козака з нагоди свята Останнього дзвоника:
350805734_1320634225550529_1896064137110355053_n

Шановні учні, вчителі, батьки! Дорогі випускники!

Ось і завершився 2022-2023 навчальний рік і ви перегорнули ще одну сторінку у книзі «Знань». Варто зазначити, що цей навчальний рік, який пройшов у нелегких умовах воєнного стану, став справжнім випробуванням, як для освітньої галузі, так і для учнів, вчителів та батьків.

Але незважаючи на всі виклики сьогодення, школярі змогли показати гідні результати в учнівських олімпіадах, всеукраїнських, обласних конкурсах та змаганнях. Чим вкотре засвідчили, що українська нація незламна, що, не дивлячись на будь-які негаразди, ми були, є і будемо високоосвіченим та культурним народом.

Тож, дорогі учасники освітнього процесу, від імені міської ради, її виконавчого комітету прийміть щирі вітання зі святом Останнього дзвоника! Хай цей день подарує вам світлі надії та віру у завтрашній день! Попереду нас чекають нові виклики, але, впевнений, разом ми зможемо здолати будь-які з них!

Хвилююче у цей день випускникам, адже для них шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Попереду – нові незвідані дороги самостійного життя. Тож будьте гідними і справжніми громадянами своєї країни та творіть нову величну історію як України вцілому, так і Сокирянщини зокрема.

З нагоди свята Останнього дзвоника хочу щиро подякувати вчителям, які у ці складні часи докладають чималих зусиль, аби молоде покоління отримувало потрібні знання. Щиро зичу вам міцного здоров’я, мудрості та терпіння у нелегкій вчительській справі.

Хай хвилюючий останній дзвоник пролунає у кожному серці з радісним настроєм та вірою у завтрашній день! Хай це літо буде спокійним і безпечним для кожного з вас! І щоби новий навчальний рік ми зустріли під мирним небом вільної та непереможної України!